Superabsorberende polymer i hygiejneprodukter

Facebook
Twitter
LinkedIn

Superabsorberende polymerer (SAP) spiller en afgørende rolle i hygiejneprodukter, især natriumpolyakrylatogså kendt som superabsorberende, som er natriumsaltet af polyakrylsyre. Dets bemærkelsesværdige evne til at absorbere 200 til 1000 gange sin egen vægt i vand gør det uvurderligt i en lang række anvendelser.

SAP kan opdeles i tre hovedkvaliteter: sundhedskvalitet, landbrugskvalitet og industrikvalitet. Dets primære funktioner er at absorbere, fastholde eller blokere væsker effektivt.

Anvendelser i hygiejneprodukter:

Ble:
SAP, der bruges i bleer, har fremragende permeabilitet, stærk absorptionskapacitet og kan forblive lækagefri i lang tid under tryk.

Hygiejnebind til kvinder:
SAP i hygiejnebind giver hurtig blodabsorption, høj væskekapacitet, god gelstyrke og fugtbestandighed. Det sikrer, at kvinder forbliver tørre og komfortable under brug.

Professionelle formuleringstjenester:
Vi leverer skræddersyede produkter og tjenester. Med vores eget F&U-center og strenge kvalitetskontrolsystem kan vi formulere tilpassede produkter i henhold til vores kunders specifikationer efter en grundig analyse af det tilbudte produktindhold.

DETALJER OG PRIS

Er du klar til at løfte dine polymerprojekter? Kontakt GELSAP for at få uovertruffen teknisk ekspertise, førsteklasses produktsupport og banebrydende polymerløsninger.

da_DKDansk
Rul til toppen

Velkommen til GELSAP

Brug for støtte?

Vi har en hel hjemmeside dedikeret til SUPPORT. E-mail: info@gelsap.com